Isolering af pumper kan være en økonomisk fordel​

Er dine pumper eller ventiler isolerede? Hvis ikke, så kan det godt betale sig at få det gjort. Dette er nemlig både en fordel for dig og for miljøet. Du kan læse mere om fordelene ved teknisk isolering her

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for faget. Vi tilbyder fx isolering af pumper, men også isolering af mange andre tekniske enheder. Vi tilbyder isolering af ventiler og pumper til alle kunder i Nordjylland, på Fyn, Sjælland og i resten af Danmark.

Kvik Isolering drives af Lars R. Weje, samt tre ansatte. Vi har mere end 15 års erfaring med teknisk isolering, hvorfor vi kan tilbyde mange forskellige professionelle løsninger. 

Alt arbejdes udføres fra vores lokaler i Hjortdal, hvor du finder både kontoret, designafdelingen og produktionen. Alle løsninger bliver produceret i hånden på vores fabrik. Ved isolering af pumper følger økonomiske fordele, idet varmeforbruget ofte vil reduceres markant, så du kan spare penge.

Vi hjælper også gerne med isolering af ventiler

Vi tilbyder ikke kun isolering af pumper, men også isolering af ventiler og andre tekniske enheder. Vi sørger altid for at skræddersy en løsning, der passer netop til dit behov. 

De fleste løsninger giver økonomiske fordele, mens andre giver sikkerhedsmæssige gevinster, hvor du fx kan mindske risikoen for brand ved isolering.

Vi kan fremstille isoleringspuder, der kan klare op til 1000 graders varme. Hvis vi foretager isolering af ventiler hos dig, kan du forvente isoleringspuder af høj kvalitet. Derudover tilbyder vi altid attraktive leveringstider og konkurrencedygtige priser. Vores systue er nemlig både præcis og effektiv. Vi tilbyder naturligvis også isolering af rør.

Kontakt os i dag og hør mere om isolering af pumper og ventiler

Vi arbejder med en leveringstid - fra første kontakt til puderne er leveret og monteret - på mellem 6 og 8 uger, afhængig af opgavens størrelse. Kunne du tænke dig at høre mere om isolering af pumper eller ventiler, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. 

Vi kan kontaktes på telefon 25 33 33 63 eller på e-mail lrw@kvik-isolering.dk. Kontakt os, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Se billeder af isolering af pumper og ventiler

​Følg OS

PÅ FACEBOOK

Her kan ​du følge med i vores hverdag, se billeder eller videoer og i det hele taget få et indblik i hvad vi laver.

facebook   instagram

Kvik Isolering v/Lars Weje​

Slettestrandvej 4, ​9690 Fjerritslev

- Find på Google Maps

Kort info

Kvik Isolering ligger i Hjortdal ved Fjerritslev, Nordjylland, tæt på Vesterhavet og med højt til himlen. Firmaet ejes og drives af Lars Rolf Weje. Hele vores produktion ligger i Hjortdal, og vi ser det som en styrke, at vores produkter fremstilles i Danmark, da vi på den måde er både hurtige og fleksible.