Gratis og uforpligtende tilbud

Over 15 års erfaring indenfor teknisk isolering

Skræddersyede Isoleringsløsninger

Isoleringspuder er vi specialiserede i at fremstille​

Er du på udkig efter isoleringspuder til dine tekniske enheder? Så er der kompetent hjælp at hente lige her. Hos Kvik Isolering er vi specialister på området, og vi kan stensikkert varetage lige netop din opgave. Vi kan fremstille et hav af forskellige isoleringspuder til diverse former for tekniske enheder. Vi står til rådighed hos kunder i Nordjylland, men varetager også opgaver for kunder fra Fyn, Sjælland eller resten af Danmark.

Alle vores produkter bliver produceret til hver enkelt opgave - alle vores puder laves efter mål, som enten vi selv eller kunden har målt op. Derfor har vi heller ikke faste priser på vores produkter. Vi beregner en pris på baggrund af målene.

Vores kontor, design-afdeling, samt produktion er alt sammen beliggende i Danmark, hvor alle løsninger bliver produceret i hånden på vores systue. Vi arbejder ud fra vores egne tegninger - således er vi sikre på, at puderne passer helt perfekt til enheden, der skal isoleres. 

Vi er et professionelt firma med mere end 15 års erfaring inden for fremstilling af isoleringspuder, som også kaldes isoleringsjakker. Vi er derfor dem, du skal kontakte, hvis du ønsker at få isoleret en enhed, men ikke ved, hvordan du skal få løst opgaven.

Opnå en økonomisk fordel ved brug af isoleringspuder

Du er måske ikke klar over det, men faktisk er der mange penge at spare, hvis du anvender isoleringspuder på dine varmeanlæg. Med isolering vil varmetabet nemlig blive mindsket markant, hvilket vil kunne mærkes på din varmeregning. Det er altså en økonomisk fordel for dig, men også et miljøvenligt alternativ. Vi laver desuden isoleringspuder, som kan bruges som brandhæmmende isolering. Isoleringspuder kan bl.a. anvendes til:

Hos os kan du forvente isoleringspuder af høj kvalitet, som kan holde mange år ud i fremtiden. Vores systue er både præcis og effektiv, og vi skræddersyr altid en løsning, der matcher dine ønsker og behov bedst muligt.

Se billeder af isoleringspuderne her.

Afhængig af hvad dine isoleringspuder skal anvendes til, bruger vi det isoleringsmateriale, som er bedst til den pågældende opgave. Vi anvender følgende isoleringsmateriale til vores puder:

  • Rockwool – 30 millimeter
  • Rockwool – 50 millimeter
  • Crympwrap – 30 millimeter
  • Crympwrap – 50 millimeter
  • Pudemåtte – 30 millimeter
  • Pudemåtte – 50 millimeter
  • Nålefilt – 6, 12 og 24 millimeter
  • Keramisk nålefilt til ekstremt høje temperaturer

Kontakt os her for flere oplysninger

Kunne du tænke dig flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde af isoleringspuder, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Hos os kan du altid forvente attraktive leveringstider og konkurrencedygtige priser.

Vi kan kontaktes på telefon: 25 33 33 63 eller på e-mail: lrw@kvik-isolering.dk. Kontakt os, og du hører fra os hurtigst muligt.

​Følg OS

PÅ FACEBOOK

Her kan ​du følge med i vores hverdag, se billeder eller videoer og i det hele taget få et indblik i hvad vi laver.

facebook   instagram

Kvik Isolering v/Lars Weje​

Slettestrandvej 4, ​9690 Fjerritslev

- Find på Google Maps

Kort info

Kvik Isolering ligger i Hjortdal ved Fjerritslev, Nordjylland, tæt på Vesterhavet og med højt til himlen. Firmaet ejes og drives af Lars Rolf Weje. Hele vores produktion ligger i Hjortdal, og vi ser det som en styrke, at vores produkter fremstilles i Danmark, da vi på den måde er både hurtige og fleksible.