Gratis og uforpligtende tilbud

Over 15 års erfaring indenfor teknisk isolering

Skræddersyede Isoleringsløsninger

​Beregning af besparelser

Kvik Isolering designer og producerer isoleringspuder til alle former for teknisk isolering.

Vores produkter er produceret i Danmark og bliver brugt i større og mindre industrivirksomheder, fjernvarmeanlæg, boligselskaber, samt isolationsvirksomheder.​

Beregninger

​Vi kan rådgive og vejlede dig om den bedste løsning på dine konkrete opgaver. Vi laver som en af de få i danmark, besparelsesberegninger for at sikre, at vi opnår den mest fordelagtige løsning. 

Vi laver temperatur beregninger for at sikre vi opnår den rigtige mængde isolering til den konkrete opgave. Dette for at sikre at vi altid finder den helt rigtige løsning til hver kunde. ​

Når vi har lavet beregningerne,  udleverer vi den til jeres energikonsulent.  Har I ikke en selv kontakter vi vores energikonsulent, som beregner energitilskuddet. 

Vi kan sørger for alt det praktiske i forhold til fremskaffelse af tilskud, og kan tilbyde jer kontakt til en  energikonsulent i jeres område. såfremt i ønsker dette. 

Kontakt os for at hører nærmere om dette.​ 

Mange muligheder​

Vi designer teknisk isolering til alle slags rør, ventiler, pumper, vekslere samt tanke og beholdere. Vi producerer isoleringspuder i alle størrelser til ventilationsanlæg, kedelanlæg, turbiner, filtre, røg - og luftkanaler.

Vi har et bredt udvalg af løsningsmuligheder at vælge mellem, så vi kan levere den optimale løsning. Vi producerer isoleringspuder der kan klare meget høje temperaturer, forskelligt vejrlig, opsætning på udsatte steder med vibrationer eller andre forhold der skaber udfordringer.

Den rigtige løsning​​

Når vi designer isoleringspuder er det vigtigt for os, at de passer til opgaven og kundens ønsker. Derfor har vi mange forskellige måder at lave puderne på, både med hensyn til materialevalg, udformning, montering og resistens.

Isolering der er skræddersyet til ventiler eller pumper er en løsning, der er let at montere, og ligeså vigtigt let at genmontere efter service eller reparation. At anvende isoleringspuder når man laver teknisk isolering er derfor en løsning som passer mange rigtig godt.​​

​Følg OS

PÅ FACEBOOK

Her kan ​du følge med i vores hverdag, se billeder eller videoer og i det hele taget få et indblik i hvad vi laver.

facebook   instagram

Kvik Isolering v/Lars Weje​

Slettestrandvej 4, ​9690 Fjerritslev

- Find på Google Maps

Kort info

Kvik Isolering ligger i Hjortdal ved Fjerritslev, Nordjylland, tæt på Vesterhavet og med højt til himlen. Firmaet ejes og drives af Lars Rolf Weje. Hele vores produktion ligger i Hjortdal, og vi ser det som en styrke, at vores produkter fremstilles i Danmark, da vi på den måde er både hurtige og fleksible.