Gratis og uforpligtende tilbud

Over 15 års erfaring indenfor teknisk isolering

Skræddersyede Isoleringsløsninger

Systuen

På vores systue er det et princip, at den service kunden modtager, skal være i top. Vi arbejder med kvalitet som nøgleord, og alle opgaver løses i Kvik Isolerings egen systue i Hjortdal.

Vores systue er indrettet så vi kan klare både store og små opgaver. Vi laver et stort antal forskellige pudemodeller til teknisk isolering af rør, ventiler og tanke, som alle er kundespecifikke:

Isoleringspuder kan anvendes til:

  • til fjernvarme
  • til damp og kondensat
  • til udstødning og manifold
  • til koldt vand
  • til frostsikring eller til opvarmning
  • til overgangsstykker

Udover et produkt af høj kvalitet, har vi attraktive leveringstider og konkurrencedygtige priser.

Vores kontakt til kunderne er altid personlig og professionel og selvom vi er glade for nye kunder holder vi meget af de faste, og ser det som et kvalitetsstempel at de vælger vores produkter gentagende gange. 

Faciliteterne på systuen betyder, at vi kan være både præcise og effektive. Vi er fleksible, når der er specialopgaver og kan normalt tilgodese de fleste hasteopgaver. Uanset om i behøver hjælp med skræddersyede løsninger til isolering af pumper, isolering af rør eller en anden form for teknisk isolering, yder vi personlig og professionel service hver gang.

Vi arbejder med kundespecifikke opgaver, og her kommer vores store kompetence selvfølgelig kunden til gavn i forbindelse med at finde den helt rigtige løsning.

Vores produkter møder stor tilfredshed fra vores kunder - fordi vi gør vores arbejde ordentligt.​

​Følg OS

PÅ FACEBOOK

Her kan ​du følge med i vores hverdag, se billeder eller videoer og i det hele taget få et indblik i hvad vi laver.

facebook   instagram

Kvik Isolering v/Lars Weje​

Slettestrandvej 4, ​9690 Fjerritslev

- Find på Google Maps

Kort info

Kvik Isolering ligger i Hjortdal ved Fjerritslev, Nordjylland, tæt på Vesterhavet og med højt til himlen. Firmaet ejes og drives af Lars Rolf Weje. Hele vores produktion ligger i Hjortdal, og vi ser det som en styrke, at vores produkter fremstilles i Danmark, da vi på den måde er både hurtige og fleksible.