Isoleringspuder og isoleringskapper

Vi specialiserede i at fremstille​ isoleringspuder og isoleringskapper

Er du på udkig efter isoleringspuder eller isoleringskapper til dine tekniske enheder? Så er der kompetent hjælp at hente lige her. Hos Kvik Isolering er vi specialister på området, og vi kan stensikkert varetage lige netop din opgave. Vi kan fremstille et hav af forskellige isoleringspuder til diverse former for tekniske enheder. Vi står til rådighed hos kunder i Nordjylland, men varetager også opgaver for kunder fra Fyn, Sjælland eller resten af Danmark.

​Alle vores produkter bliver produceret til hver enkelt opgave – alle vores puder laves efter mål, som enten vi selv eller kunden har målt op. Derfor har vi heller ikke faste priser på vores produkter. Vi beregner en pris på baggrund af målene.

​Vores kontor, design-afdeling, samt produktion er alt sammen beliggende i Danmark, hvor alle løsninger bliver produceret i hånden på vores systue. Vi arbejder ud fra vores egne tegninger – således er vi sikre på, at puderne passer helt perfekt til enheden, der skal isoleres.

​Vi er et professionelt firma med mere end 15 års erfaring inden for fremstilling af isoleringspuder, som også kaldes isoleringskapper eller isoleringsjakker. Vi er derfor dem, du skal kontakte, hvis du ønsker at få isoleret en enhed, men ikke ved, hvordan du skal få løst opgaven.

Økonomisk fordel ved brug af isoleringspuder og isoleirngskapper

Du er måske ikke klar over det, men faktisk er der mange penge at spare, hvis du anvender isoleringspuder på dine varmeanlæg. Med isolering vil varmetabet nemlig blive mindsket markant, hvilket vil kunne mærkes på din varmeregning. Det er altså en økonomisk fordel for dig, men også et miljøvenligt alternativ. Vi laver desuden isoleringspuder, som kan bruges som brandhæmmende isolering. Isoleringspuder kan bl.a. anvendes til:

 • isolering af rør
 • isolering af bådudstødninger
 • isolering af ventiler og pumper
 • meget mere inden for teknisk isolering

Hos os kan du forvente isoleringspuder af høj kvalitet, som kan holde mange år ud i fremtiden. Vores systue er både præcis og effektiv, og vi skræddersyr altid en løsning, der matcher dine ønsker og behov bedst muligt.

Afhængig af hvad dine isoleringspuder skal anvendes til, bruger vi det isoleringsmateriale, som er bedst til den pågældende opgave. Vi anvender følgende isoleringsmateriale til vores puder:

 • ​Rockwool – 30 millimeter
 • Rockwool – 50 millimeter
 • Crympwrap – 30 millimeter
 • Crympwrap – 50 millimeter
 • Pudemåtte – 30 millimeter
 • Pudemåtte – 50 millimeter
 • Nålefilt – 6, 12 og 24 millimeter
 • Keramisk nålefilt til ekstremt høje temperaturer

 

Kontakt os

Vil du høre mere om vores Isoleringspuder og isoleringskapper? Tøv ikke med at kontakte os. Ring til os på tlf 25 33 33 63 eller skriv en mail til lrw@kvik-isolering.dk. Vi står klar til at finde den rigtige løsning til dig.

Beregning af besparelser

Kvik Isolering designer og producerer isoleringspuder til alle former for teknisk isolering.

Vores produkter er produceret i Danmark og bliver brugt i større og mindre industrivirksomheder, fjernvarmeanlæg, boligselskaber, samt isolationsvirksomheder.​

Beregninger

​Vi kan rådgive og vejlede dig om den bedste løsning på dine konkrete opgaver. Vi laver som en af de få i Danmark, besparelsesberegninger for at sikre, at vi opnår den mest fordelagtige løsning.

​Vi laver temperatur beregninger for at sikre vi opnår den rigtige mængde isolering til den konkrete opgave. Dette for at sikre at vi altid finder den helt rigtige løsning til hver kunde. ​

​Når vi har lavet beregningerne, udleverer vi den til jeres energikonsulent. Har I ikke en selv kontakter vi vores energikonsulent, som beregner energitilskuddet.

​Vi kan sørger for alt det praktiske i forhold til fremskaffelse af tilskud, og kan tilbyde jer kontakt til en energikonsulent i jeres område, såfremt I ønsker dette.

​Kontakt os for at hører nærmere om dette.​

Mange muligheder​

Vi designer teknisk isolering til alle slags rør, ventiler, pumper, vekslere samt tanke og beholdere. Vi producerer isoleringspuder i alle størrelser til ventilationsanlæg, kedelanlæg, turbiner, filtre, røg – og luftkanaler.

​Vi har et bredt udvalg af løsningsmuligheder at vælge mellem, så vi kan levere den optimale løsning. Vi producerer isoleringspuder der kan klare meget høje temperaturer, forskelligt vejr, opsætning på udsatte steder med vibrationer eller andre forhold der skaber udfordringer.

​Den rigtige løsning​​

​Når vi designer isoleringspuder er det vigtigt for os, at de passer til opgaven og kundens ønsker. Derfor har vi mange forskellige måder at lave puderne på, både med hensyn til materialevalg, udformning, montering og resistens.

​Isolering der er skræddersyet til ventiler eller pumper er en løsning, der er let at montere, og ligeså vigtigt let at genmontere efter service eller reparation. At anvende isoleringspuder når man laver teknisk isolering er derfor en løsning som passer mange rigtig godt.​​